Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pieczarki obrać i pokroic na kawałki. Cebule obrać i pokroić w piórka lub kostkę, zeszklić je razem na maśle. Boczek pokroić w kostkę, zrumienić w osobnym naczyniu i dodać do pieczarek.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    lubię makarony z mięsem tudzież kiełbasą
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    dzięki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    rewelka
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    Najlepsze penne jakie jadłem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bogato na tym talerzu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !