Sposób przygotowania

Mięso kroimy na ciękie paski .
Z musztardy grillowej , sosu sojowego , soli , papryki i rozmarynu robimy marynatę i umieszczamy w niej mięso na 2h .
Po tym czasie pieczemy albo na grillu albo na suchej patelni ok 7min,
beszamel robimy tradycyjnie , topimy masło , dodajemy mąkę i robimy zasmażkę , po chwili wlewamy mleko i uzyskujemy pożądaną konsystencję , doprawiamy i gotowe:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Pycha !:)
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    bałam się tego połączenia ale wyszło prze pysznie :) polecam każdemu , coś innego niż za zwyczaj :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    allle bym zjadła!! Pychotka !!!
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Mam bardzo urodzajną marchew i musiałam ją poprzerywac by wyrosło kilka dużych a nie mnóstwo małych , powyrywałam i myslę co z nich zrobić i proszę , jako dodatek boskie wyszło
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    mniam i te marchewki super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    wygląda cudnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    marchewka jest extra :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !