Sposób przygotowania

Ziemniaki wymieszać z mąka, jajkiem i solą, zrobić ciasto jak na śląskie. Mięso usmażyć z cebulą posiekaną w kostkę i z przyprawami. Brać po porcji ciasta i nadziewać farszem mięsnym i robić kulki. Gotować ok 3 minuty. Podawać polane tłuszczem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    takie najlepsze !!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z mięskiem lubię...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszności.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !