Sposób przygotowania

CEBULĘOBIERAMY I KROIMY W PÓŁKRĄŻKI. OGÓRKA I RZODKIEWKĘ PŁUKAMY POD BIERZĄCĄ WODĄ I KROIMY W PLASTERKI, SAŁATĘ MYJEMY I RWIEMY. SOLIMY I WSZYSTKO MIESZAMY. DODAJEMY POSIEKANY SZCZYPIOREK , SÓL I ŚMIETANĘ TYLE ILE LUBIMY. GOTOWĄ SAŁATKĘ DOKŁADNIE MIESZAMY. PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI I KOTLETEM.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    do shcbaowego lubie duzooo
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna surówka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię takie surówki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    wszystkie witaminy w jednej misce :) super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !