Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem w trakcie dodawać na przemian mąkę wymieszana z proszkiem do pieczenia i jajka na koniec dodać olej, utrzeć gładkie ciasto które podzielić na trzy części, kolejno dodać do nich kakao, mak i wiórki kokosowe.
Ciasto lać warstwami do wysmarowanej formy(25 cm średnicy) na wierzchu ciasta wysypać porzeczki.
Piec w temp. 180 st do 40 min, po upieczeniu wystudzić, wyjąć z formy i posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wpraszam się normalnie na ciacho:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    pyszne domowe owocowe super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Twoje ciasta są świetne, każde kolejne lepsze od poprzedniego.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Kolejne Twoje fajne, proste ciacho :P

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !