Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Polędwicę dokładnie oczyszczamy, płuczemy. Osuszamy papierowym ręcznikiem, mielimy maszynką lub bardzo drobno siekamy. Cebulę obieramy, również drobniutko siekamy. 2 łyżki cebuli dodajemy do mięsa. Wlewamy wodę, doprawiamy solą i pieprzem, dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z wielką przyjemnością zjadłabym porcyjkę, ale niestety to nie mój przedział cenowy (nawet "od święta").
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Niestety polędwica wołowa jest strasznie droga i tęskno mi do czasów, gdy jej cena była zbliżona do ceny wieprzowiny...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !