Sposób przygotowania

Żeberka kroimy w kawałki i wkładamy do miski. Zalewamy olejem. Czosnek kroimy w plastry i wrzucamy do miski. Lekko nacieramy nim żeberka. Dodajemy przyprawę do żeberek. Wkładamy na jakiś czas do lodówki- wystarczy już godzina. w międzyczasie można nacierać zalewą. Wrzucamy do woreczka, wlewamy wodę i szczelnie zamykamy. Układamy w naczyniu żaroodpornym. pieczemy ok 1-1,5 godzin w temp 180 stopni

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !