Sposób przygotowania

Jabłko które należy pokroić na drobne kawałki


Miękką margarynę utrzeć z solą cukrem, i cukrem waniliowym na puch.
Dodać pojedynczo jajka. Wymieszać mąkę z proszkiem do pieczenia i wsypać do masy na przemian z mlekiem.
Ciasto podzielić na 2 części. Jasne to 3/4 ciasta. Do pozostałego ciasta dodać kakao, wymieszać.
Przygotować specjalną blaszkę z otworami do których włożyć papierowe foremki. Nałożyć białe ciasto, potem ciemne. Dodać kawałki jabłek.

Temperatura piekarnika : 190°C
Czas pieczenia: 25 minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam uwielbiam :) aż mi ślinka cieknie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    genialne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Smakowicie wygląda
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    bardzo często piekę mufinki, twoje wyglądają apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    szybkie muffinki Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Uwielbiam robić muffiny
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    muffinki to ja wszystkie lubię, fajne Ci wyszły
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    wyglądają ładnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !