Sposób przygotowania

Cebulę, paprykę, marchewkę i pieczarki drobno pokroić. Wrzucić na blachę, podlać 1/2szkl. wody, doprawić solą, vegetą i pieprzem i zapiec około15 minut, żeby warzywa były miękkie. Mięso doprawić przyprawą do gulaszu, solą, pieprzem i vegetą. Usmażyć na złoty kolor. Przełożyć do garnka. Dodać warzywa, drobno posiekaną pietruszkę. Wszystko zalać bulionem i gotować około godziny, żeby wszystko było miękkie. Bulionu można dolać jeśli gulasz będzie zbyt gęsty.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pychotka
  • 7
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Uwielbiam takie obiady a do tego kasza Mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już wiem co dziś na obiad:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pyszne...
  • 3
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre jedzenie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszności :)
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    dziękuje za miłe komentarze:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Napewno zrobię ten gulasz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Polecam, bo warto go zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ntalia

    Pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    znakomity
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    świetny gulasz.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    smacznee
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczność do spałaszowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    smaczne to

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !