Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu obieramy i przekrawamy na pół. Wyciągamy żółtka . Ryż dziki gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy. do zimnego ryżu dodajemy pokrojone żółtka jaj. Ogórki kroimy w kosteczkę dodajemy do ryżu .Szczypiorek i cebule siekamy dodajemy do nadzienia . Wszystko mieszamy z majonezem doprawiamy pieprzem . Nakładamy do jajek .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na przystawkę
  • -1
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !