Sposób przygotowania

Mięso dobrze zmielić, osolić i popieprzyć. Dodać drobno posiekany koper, jedno całe jajko, żółtka, bazylię, olej, drobno posiekaną cebulę i drobno pokrojoną paprykę. Wszystko dokładnie przemieszać i ewentualnie doprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    a pyszności
  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Uwielbiam tatara
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nadszedł czas wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    uwielbiam tatara.
  • 4
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Świetny tatar, szkoda tylko, że ja tego nie jem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zupełnie inne spojrzenie na tatara. Polecam
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Gusiu, zawsze jest ten pierwszy raz! Spróbuj, a zobaczysz,że warto, szczególnie tego!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Już spróbowałam i dobry.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !