Sposób przygotowania

Mięso wrzucamy do miski, kroimy drobno cebulkę i dodajemy do mięsa potem żółtko, przyprawy (sól, świerzo mielony pieprz, i kilka kropel maggi), oraz odrobinę oleju dla kleistości. Podajemy ze świerzym pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    elka4621

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    mój również taki lubi (:
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tatara lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna kolacja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra jest ten tatar :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Ja sie chyba nigdy nie przekonam do tatara...
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    hehe ja chyba też...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !