Sposób przygotowania

Piwo zagotować z listkiem kilkoma ziarnami pieprzu i ziela, ostudzić. Kiełbasę ponacinać włożyć do marynaty na kilka godzin. Smażyć na grilu od czasu do czasu polewając ją marynatą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    zachęcajaca propozycja na grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo fajnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Wydaje się,że taka kiełbaska mi posmakuje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !