Sposób przygotowania

Składniki na ciasto zagnieść i wyłożyć blachę. Na ciasto wyłożyć masę makową i wyrównać. Białka ubić na sztywno dodać cukier i na koniec wymieszać delikatnie ze słonecznikiem. Masę wylać na mak. Piec do zarumienienia w temperaturze 180 stopni około godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wykwintny makowiec :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ze słonecznikiem jeszcze nie jadłam, a bardzo lubię wszelkie makowce.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też lubię makowce i spróbuję, lubię takie szybkie ciasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    a to zaskoczenie, ze słonecznikiem to musi być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    :) pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    a to ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    a to ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    makowce to ja lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł na smaczny makowiec
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    ja też lubie makowce :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !