Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kaszę gryczaną gotujemy do miękkości (około 20 minut), po czym ją odcedzamy i studzimy. Cebulę kroimy w kostkę i przasmażamy na nieiwielkiej ilości oleju z dodatkiem 0,5 łyżeczki soli. Cukinię dokładnie myjemy, odcinamy końcówki i śceramy na tarce o grubych otworach, po czym dokładnie odciskamy


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    każda kasza jest smacznym dodatkiem w farszach w różnych potrawach...
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy pomysł
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Świetne zestawienie kaszy i cukinii, podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !