Sposób przygotowania

Rabarbar obrać i pokroić. Masło utrzeć z cukrem. Dodać mleko i jajka. Zmiksować. Mąkę wymieszać z budyniem i z proszkiem do pieczenia i dodać do masy. Ubić mikserem aby składniki się połączyły (ciasto będzie dosyć gęste)Ciasto przełożyć na blaszkę i bardzo obficie posypać pokrojonym w kostkę rabarbarem. Posypać z wierzchu brązowym cukrem.Piec w temperaturze 180 stopni C przez około 60 minut.

Komentarze

  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    rewelacja
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    bajka
  • 3
    original
    Opublikowano

    kriko

    lubie bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    apetyczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !