Sposób przygotowania

Boćwinę umyłam, dolną część z buraczkami odcięłam oraz włożyłam do osolonej i zakwaszonej octem wody oraz gotowałam do miękkości, po ugotowaniu gdy już były ostudzone pokroiłam w paseczki i przełożyłam do miseczki, posypałam posiekanym na drobno koperkiem oraz dodałam majonezu, wymieszałam i doprawiłam przyprawami jak i cukrem oraz ponownie wymieszałam. Na koniec wierzch surówki posypałam posiekanym na drobno jajkiem ugotowanym na twardo w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    Dziękuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    Dziękuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    Dziękuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    Dziękuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    super surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna i szybka do zrobienia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    extra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką surówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !