Składniki:
orzechy piniowe | 20 dag |
mąka pszenna | 250 g |
mąka żytnia | 250 g |
woda letnia | 250 g |
olej roślinny | 2 łyżki |
sól | 2 łyżeczki |
cukier | 2 łyżeczki |
drożdże | 3 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
orzechy piniowe | 20 dag |
mąka pszenna | 250 g |
mąka żytnia | 250 g |
woda letnia | 250 g |
olej roślinny | 2 łyżki |
sól | 2 łyżeczki |
cukier | 2 łyżeczki |
drożdże | 3 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: