Sposób przygotowania

Naleśniki: z mąki,mleka,jajka i szczypty soli przygotować ciasto naleśnikowe i odstawić na 30 minut.Paprykę umyć,usunąć gniazda nasienne pokroić w drobną kostkę i wraz z natką pietruszki dodać do ciasta naleśnikowego.Wymieszać i usmażyć 6 naleśników.
Farsz:Cebulę obrać,posiekać i zeszklić na oleju,dodać mięso mielone. Dusić razem przez około 15 minut,doprawić do smaku przyprawami.
Na naleśniki nałożyć porcję farszu i złożyć . Można podawać z sosem np. czosnkowym ,pomidorowym

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    na pewno smaczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    nie jadłam
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    bardzo ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !