Sposób przygotowania

Skrzydełko gotujemy z Kucharkiem solą i przecierem

w tym czasie obieramy pomidory kroimy na kawałki i dodajemy do wywaru
całość powinna gotować się około 20 min
Miksujemy pomidory w zupie aby nie było ich w kawałkach
dodajemy makaron gotujemy około 8 min

śmietanę dajemy do szklanki dolewamy do niej zupy ciepłej mieszamy i dodajemy do zupy
na koniec dodaje świeże zioła
Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ładnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    moja ulubiona zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię pomidorowa a Twoja wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Irenkass

    ja tez lubie
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    kocham pomidorową

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !