Sposób przygotowania

Serek wiejski wylać na sitko i odsączyć z nadmiaru śmietanki.
Łososia schłodzić i pokroić w mniejsze kawałki - zmielić blenderem z dodatkiem serka wiejskiego.
Jeśli masa jest zbyt gęsta i zwarta, wówczas rozprowadzić ją odcedzoną śmietanką.
Całość doprawić do smaku solą czosnkową, białym peiprzem i zmielonym chili w płatkach.
Na końcu domieszać ostrożnie kawior, aby nie zniszczyć jego delikatnych ziarenek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    elka4621

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam wszystkich do przejrzenia mojej księgi przepisów - z pewnością każdy smakosz znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !