Sposób przygotowania

Kotlety lekko rozbić. Wszystkie składniki marynaty zmieszać, dodać posiekany czosnek oraz cebulę. Kotlety zalać marynatą i odstawić na 2 godz. do lodówki. Ułożyć na tacce, piec ok. 30 min. W połowie pieczenia obrócić mięso na drugą stronę i ponownie posmarować marynatą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pychotka :)
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    smacznie choć z winem nigdy nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    jak ładnie sie prezentuje!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !