Sposób przygotowania

Oprawionego szczupaka umyć, pokroić w dzwonka, opruszyć przyprawami, polać sokiem z wyciśniętych cytryn i wstawić na 2 godz. do lodówki. Następnie grillować rybę do miękkości. Kiedy będzie ładnie zrumieniona wyłożyć na talerze i na każdej porcji położyć po łyżeczce masła.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    to może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    coś fajnego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyśmienite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Jeszcze nigdy nie jadłam szczupaka, a czytając Twój przepis, widzę że szkoda, że nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    mniam... zjadłabym :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszna rybka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    smaczne
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    zjadłabym chętnie takiego szczupaka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam szczupaka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !