Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

Wieczorem składniki zaczynu wymieszać (zakwas+mąka+woda) - ma wyjść gęsta masa, przykryć miskę ściereczką i odstawić na 12 godzin w ciepłe miejsce.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    samo zdrowie w tym chlebku domowym..
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    domaskowa

    Dokładnie, damo zdrowie! Dziękuję :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra :) podpowiedź: do nacinania może być zwykły nóż tylko zamoczony w wodzie za każdym razem (nacinaniem)
  • 0
    original
    Opublikowano

    domaskowa

    Ilonko - tak również robiłam, ale żyletką jest szybciej i ma cieńsze ostrze :)
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    piękny chleb

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !