Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy łyżkę masła. Następnie wrzucamy opieńki marynowane. Smażymy kilka minut. Wbijamy jajka. Solimy do smaku oraz przyprawiamy mielonym chili nieustannie mieszając jajka i grzyby. Smażymy kilka minut do uzyskania pożądanej konsystencji jajecznicy (ja lubię wysmażone więc smażę trochę dłużej). Podajemy z białym pieczywem posmarowanym masłem. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    super! coś pysznego!
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawe połączenie.......
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    fajne smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    brzmi zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Tak dawno nie zbierałam opieniek, że chyba bym teraz nie wiedziała, czy to one są
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ciężko je z czymś pomylić. Rosną w kupie na karczach i innych pieńkach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    muszę zdobyć te grzybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmmmmmm uwiielbiam taką;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !