Sposób przygotowania

Filety soli lekko skrapiamy sokiem z cytryny,skrapiamy ciepłą wodą i panierujemy w gotowej panierce do ryb./wg.przepisu na opakowaniu/.Olej wlewamy do frytkownicy,mocno zagrzewamy i smażymy kolejno filety na złoty kolor.
Kalafior myjemy i wrzucamy na osolony z dodatkiem cukru wrzątek i gotujemy na pół miękko - mój był nierozgotowany lecz chrupki.
Rybkę podajemy z ugotowanym kalafiorem,czerwona kapustą ,udekorowaną cytryną,plasterkiem ogórka praz paskiem papryki.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze tego nie jadłam ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tak się zastanawiam czy kiedykolwiek jadłem solę
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka,smaczna - fileciki palce lizać:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja mintaja zawsze serwuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    ben-ka zgadzam się z Tobą, sola to bardzo smaczna ryba, zwłaszcza w twoim wydaniu, a Wam polecam, warto spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna,to fakt:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepyszne danie !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    rzeczywiscie pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczna rybka
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    tak ,tak ...sola bardzo smaczna ....polecam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    mm smaczna ryba :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !