Sposób przygotowania

Włoszczyznę obieramy, myjemy i wrzucamy do garnka, zalewamy wodą, dodajemy listek laurowy i gotujemy ok 25 min. Szczaw przebieramy usuwając brzydkie liście, myjemy, osuszamy, siekamy i wrzucamy do zupy. Gotujemy 10 minut i wlewamy śmietanę. Całość zagotowujemy i doprawiamy do smaku solą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    tez bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaki z dzieciństwa,pyszna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię szczawiową :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !