Sposób przygotowania

Dno tortownicy wykładamy najpierw biszkoptami. Jajka ucieramy z cukrem , zmielony twaróg łączymy z masą jajeczną , żelatynę namoczyć w 1\2 szklanki wody i odstawić na 5 minut do napęcznienia . Następnie rozpuść ją w kąpieli wodnej i ostudzić i dodając po łyżeczce masy serowej , wymieszać . Na koniec zmiksować całość . Na biszkopt wyłóż połowę malin , to przykryj masą serową wstaw do lodówki do stężenia a w między czasie przygotuj galaretkę i lekko tężejącą zalej sernik . Śmietanę ubij na sztywno z cukrem i udekoruj wierzch .

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    cukru 3\4 szklanki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !