Sposób przygotowania

Na patelni uprażyć sobie płatki wymieszane z miodem . Z cukru i odrobiny wody przygotuj sobie karmel . skrop nimi jagody ułożone na deserowym talerzyku , nałóż kleksy jogurtu , najlepiej aby to był gęsty jogurt , posyp chrupkami w miodzie i podawaj od razu . Karmel powinien być jeszcze ciepły .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbiam takie kombinacje, pcyhota owoce i prazone platki na slodko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    orginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !