Sposób przygotowania

Szpinak myjemy kroimy i podsmażamy na masełku . dodajemy wyciśnięty czosnek .Mieszamy . Doprawiamy przyprawą uniwersalną do smaku i smażymy .Następnie studzimy i dodajemy twaróg mieszamy dobrze na jednolitą masę .doprawiamy sola i pieprzem do smaku .Nakładamy do babeczek .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na zakąskę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    takich babeczek jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ale zielona :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    na słono ? ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !