Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Składniki na kruszonkę zagniatamy i odstawiamy na 8 minut do zamrażarki.

Margarynę miksujemy z cukrem brązowym i jajkami.

Dodajemy przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i dokładnie mieszamy.

Ciasto wykładamy do wysmarowanej tłuszczem formy.

Na wierzchu układamy pokrojony rabarbar i truskawki tak aby pokrywały całość ciasta.

Możemy lekko wcisnąć je w masę.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Obiecujące połączenie smaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda przewyśmienicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pysznie sie prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !