Sposób przygotowania

Filet pokroić na grube plastry lekko rozbić, natrzeć pieprzem ziołowym, pieprzem czarnym , przyprawą do indyka, solą ziołową, solą, bazylią, tymiankiem, estragonem, czosnkiem granulowanym polać olejem. przykryć folią spożywczą odstawić na 2 godz . Jajka rozkłócić widelcem dodać odrobinę wody . Filety panierować najpierw w mące , jajku i bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z młodymi ugotowanymi ziemniakami i sałatą.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ale mam ochote na taki super obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszności
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    z indyka jeszcze nie jadłam - wyglada pysznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmm pyszne;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    zjadła bym
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !