Składniki:
serca drobiowe | 1 kg |
żołądki drobiowe | 1 kg |
kostka rosołowa | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
smalec | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
serca drobiowe | 1 kg |
żołądki drobiowe | 1 kg |
kostka rosołowa | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
smalec | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: