Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Przygotować farsz. Grzyby namoczyć w wodzie przez ok godz. Zemleć razem z kapustą .cebule pokroić w kostkę zeszklić na maśle. Dodać kapustę z grzybami dusić ma małym ogniu ok 30 min od czasu do czasu mieszając . doprawić do smaku sola cukrem i pieprzem.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wspaniałe są
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne,pyszne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    drożdzowe , znakomite
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajne takie złociutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    borgia

    No to trzeba będzie spróbować drożdżowych pierożków. Wyglądają rozkosznie i pewnie też tak i smakują :).

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !