Sposób przygotowania

*porcję rosołową lub skrzydełka opłukać i obgotować
*dodać kaszę gryczaną, a następnie drobno pokrojone warzywa:
marchew ipietruszkę w cieńskie talarki, seler w kosteczkę, dodac również, groszek i liście.
*dodać starty czosnek i kucharek do smaku
*gdy wszystkie warzywa i kasza będą miekkie dodaćdodać przecier, a na koniec natkę pietruszki i doprawić jeszcze raz jesli trzeba
*podawać posypaną serem żółtym
Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe jak smakuje taka zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    fajna zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    z kaszą jeszcze nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !