Sposób przygotowania

Schab wieprzowy kroimy w dość grube plastry, a następnie w paski. Paski skracamy do 2 -3 cm. Jajko rozbijamy z sosem Teriyaki. Przygotowane kęski schabowe maczamy w masie jajecznej. Następnie obtaczamy w gotowej panierce i wrzucamy na rozgrzany olej. Smażymy na złoty kolor z dwóch stron. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Mięsko zakrapiane sosem teriyaki..musi być smaczne,nie ma innej opcji:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smacznie wygląda Twój schabik.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smacznie i szybko. smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !