Składniki:
jadnięciny lub cielęciny | 1 kg |
ząbki czosnku | 4 |
cytryny | pół |
białego wytrawnego wina | 50 ml |
rozmaryn | |
oliwa | |
cebule | 2 |
cukinia | 1 |
pomidory | 2 |
strak czerwonej papryki | |
łyzki czarnych oliwek | 2 |
sól, pieprz |
jadnięciny lub cielęciny | 1 kg |
ząbki czosnku | 4 |
cytryny | pół |
białego wytrawnego wina | 50 ml |
rozmaryn | |
oliwa | |
cebule | 2 |
cukinia | 1 |
pomidory | 2 |
strak czerwonej papryki | |
łyzki czarnych oliwek | 2 |
sól, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: