Sposób przygotowania

Ryż ugotowałam w wodzie z solą i masłem na sypko. Maliny rozgniotłam i wymieszałam z płynnym miodem. W drugiej miseczce rozgniotłam truskawki z odrobiną miodu i dodałam ekstrakt waniliowy. Ryż wsypałam do miseczek, polałam malinami i truskawkami, posypałam cukrem trzcinowym brązowym.

Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    coś nowego, trzeba wypróbować taki ryż.
  • 4
    original
    Opublikowano

    parysek10

    super pomysł na lekki obiad
  • 3
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    malinki i truskaweczki w jednym, a do tego jeszcze aromatyczny ryż jaśminowy, pycha:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    palce lizać :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !