Sposób przygotowania

Białka jaj ubijamy na sztywną pianke wraz z cukrem. Kremówkę mieszamy z żółtkami jaj, następnie dodajemy do piany i delikatnie łączymy. Ostatnikm elementem jest dodaenie mąki, mieszamy.

Wylewamy do blaszkij, wyłożonej papierem do pieczenia. Wykładamy poziomki na całej długości, od czasu do czasu maline (akurat była w domu). ieczemy w rozgrzanym piekarniku w temp 180 stopni średnio 30-35 minut. Ostygnięty polewamy prawie tężejąca galaretka.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ależ apetyczny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo apetyczny
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !