Sposób przygotowania

Margaryne roztopć dodać szklanke cukru, 5 jajek; 1,5 szklanki maki 1 łyżeczke proszku do pieczenia mieszac az do rozpuszczenia sie skladników. Ciasto podzilic na 2 czesci dolną posypac bułką tarta nałożyc potarte jabłka posypac cukrem waniliowym i nałożyc druga czesc ciasta
piec ok 50 min

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Super szybkie ciasto.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Super szybkie ciasto.
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam Mniam pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry szybki przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobra babka
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię wszystkie babki i babeczki
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo to szybkie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !