Sposób przygotowania

Kalafiora umyć , podzielić na małe różyczki.Marchewkę , pietruszkę obrać pokroić w kostkę lub pól plasterki . Kalarepkę obrać pokroić w kostkę.Ziemniaki obrać , pokroić w kostkę.Zagotować 1,5 litra wody , włożyć marchewkę , pietruszkę , kalarepkę oraz cebulę i ziemniaki . Gotować do miękkości warzyw . Pod koniec gotowania dodać siekane liście selera. Zupę doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Rozprowadzić w zupie śmietanę. Zupa jest lekka , smaczna.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Smaczniutka
  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    z kalerepą nie jadłam zupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha zupka,moja ulubiona
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !