Sposób przygotowania

Z podanych składników szybciutko zagnieść ciasto , zawijamy w folię i do lodówki , formę natłuścić i posypać mąką i wylepiamy ją ciastem. Pieczemy 10 minut w 200 st Potem wyjmujemy i osuszamy , oderwij szypułki . 1,5 czekolady połam na kawałki i razem z kremówką włóż do rondelka podgrzewaj na małym ogniu , mieszaj aż sie rozpuści i zaraz zdejmij z ognia ostudż wymieszaj z serkiem , wylej na ostudzone ciasto a wierzch udekoruj porzeczkami i startą na wiórki czekoladą która nam została.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chyba już taką robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chyba już taką robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmniamm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !