Sposób przygotowania

Ryż przebrać i kilkakrotnie wypłukać. Następnie zalać zimna wodą i gotować na małym ogniu stale mieszając. Doprawić do smaku solą, zaprawić żółtkiem roztartym z masłem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mmmm super ;))
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię kleik ryżowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszny jest- bardzo czesto taki jem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Fajny na dietę :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Taki domowy na pewno jest super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    Fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja też czasami taki robię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    babciny sposob na chory brzuszek wnuka. Mnie smakował zawsze :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry kleik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !