Sposób przygotowania

Umyty i osuszony schab nacieramy sola i pieprzem.
Cebulę siekamy- dodajemy do oliwy- mieszamy z resztą przypraw.
Powstałą marynatą nacieramy schab i wstawiamy całość do lodówki na co najmniej 6 godz.
Po tym czasie szpikujemy mięso kabanosami- wkładamy do rękawa do pieczenia i pieczemy co najmniej godzinę w temp. 180 stopni.
Schab wyśmienicie smakuje na ciepło jak i na zimno jako przystawka.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ale fajny pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiego nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    rewelacyjny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !