Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso mielone przesmażyć na patelni. Ja dałam mięso wołowo- wieprzowe.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    oo, przepyszne przewspaniałe! mniam! można by ją jeść całymi dniami jeśli sos jest dobrze zrobiony :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    rewelacyjnie wyszła
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    zjadłabym z przyjemnością:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    danie do ktorego mozna stale wracac i nigdy sie nie znudzi :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !