Sposób przygotowania

Ryż ugotowałam w 2 szklankach koziego mleka i wodzie (dopełniłam do takiej ilości, jak była na opakowaniu ryżu). Jagody umyłam. Trochę rozgniotłam, dodałam cukier i maślankę. Wymieszałam. Takim sosem polałam ryż.

Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Ciekawa jestem jak też te jagody smakują:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    bardzo podobny smak jak normalne jagody, tyle że są większe i duże krzaki mają, więc super się je zbiera :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawie. wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    to może być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !