Sposób przygotowania

Kozaki smażymy na odrobinie oliwy razem z pokrojoną dymką.
Z mleka, mąki, jajek, soli i wody przygotowujemy ciasto naleśnikowe.
Mieszamy ciasto z usmażonymi kozakami- nakładamy porcje ciasta na rozgrzaną posmarowaną olejem patelnię.
Smażymy z obu stron na rumiano.
Posypujemy zieloną cebulką.

Komentarze

  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ciekawe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zjadłabym takie grzybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam grzyby
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !