Sposób przygotowania

Z podanych składników zarobić ciasto, rozwałkować, wylepić natłuszczone foremki na babeczki. Upiec na rumiano.

Ugotować budyń w 1 i 1/2 szklance mleka z czterema łyżkami cukru. Wystudzić. Zmiksować z masłem i kawą cappuccino.
Do kremu wmieszać umyte i nasączone rodzynki, drobno pokrojoną czekoladę i orzechy.

Przygotowaną masę nakładać do wystudzonych babeczek, polać polewą albo dowolnie udekorować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super wygladaja :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    prezentują się znakomicie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !