Sposób przygotowania

KURCZAKA MYJEMY POD ZIMNĄ WODĄ, POSYPUJEMY KUCHARKIEM I BAZYLIĄ.
ROBIMY MARYNATĘ Z MIODU, MUSZTARDY, OLIWY I SOKU Z CYTRYNY. POLEWAMY NIĄ PRZYGOTOWANE WCZEŚNIEJ KURCZAKI I ODSTAWIAMY NA OKOŁO 5 GODZ DO LODÓWKI. PO UPŁYWIE TEGO CZASU KURCZAKA PRZEKŁADAMY DO RĘKAWA I PIECZEMY W ROZGRZANYM PIEKARNIKU OKOŁO 45 MINUT.

Komentarze

  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    zapowiada się smakowicie muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    w miodzie jest przepyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    miód świetny dodatek nawet do mięska
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    świetne, coś fajnego
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    smaczny kurczaczek
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    bardzo fajny przepis ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !