Sposób przygotowania

Brokuł gotujemy do miękkości. Gotujemy bulion, do zagotowanego buliony dodajemy brokuła i podsmażoną pokrojoną w kostkę cebulkę, gotujemy kilka minut, dodajemy serek topiony śmietankowy, doprawiamy do smaku Kucharkiem, sola i pieprzem. Gdy wywar ostygnie miksujemy na jednolitą masę, podajemy z grzankami. (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/231858/grzanki-do-zupy.html)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam zupki kremy, a brokuły to już w ogóle :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    rewelacyjna zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia47

    Wygląda wspaniale
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !